Taas on lipsahtanut tämäkin blogi suorastaan mykkyyden puolelle. Mitäs mulla ois kerrotavana?

Pidettiin tyttöjen ilta tuossa heinäkuun lopulla. Oli tiarat ja kaikki! Herätimme huomiota Motskulla, sillä kaikkihan oletti meidän olevan polttariporukka! Pah, ihan niinku ei tiara päässä sais yleisellä paikalla olla..!

Lisäksi kävin Neste Ralleissa Jyväskylässä. Tai okei, ei me minnekään taipaleen varrelle menty, vaan pysyttiin ihan keskustan alueella. Jalat tuli niiiin kipeiksi, että ei varmaan koskaan! Sai tanssia sydämensä kyllyydestä.. Ilta päättyi Hesen ateriaan, jonka nautimme Anskun kanssa Kauppakadulla pitsalaatikoiden päällä istuen. Luksusta. :)

Nyt oli sitten tuparit! Kaiken kaikkiaan meitä oli 14 henkilöä paikalla, joista vain puolet saunoi. Sauna oli myös sen näköinen, että kylvetty on ihan olan takaa. Seinät täynnä vastan roskia. Kiitti tytöt, kiva idea se vasta! :D Sain lahjaksi maissin grillaus asian ja sellaiset tikut, joilla syödään maissia. Kiitti pojat! :) Ja tytöiltä sain tosiaan sen vastan ja kiulun. :) Tarpeellisia kaikki! Ilta päättyi taas oikein rattoisasti, mulla oli todella kivaa. Kiitti vielä kaikille! :)