Tai siis tietotekniikka.

Kohta viikko sitten torstaina huomasin jotain todella jännittävää; yahoon sähköpostini ei toimi! Tämä väittää, että käyttäjätunnus tai salasana on väärin. Ei varmana ole! Joka päivä olen uskollisesti yrittäny käydä katsomassa postini, mutta en vaan sinne pääse. Tuukka epäili, että joku terroristi on vallannu sen ja kohta tulee hathat-miehet mun oven taakse. Että näin. Onneksi ei meinaa pää räjähtää sen postin takia.

Viikko sitten torstaina myös päivitin Tulikettuni, eli Firefoxin. Päivitys sujui hyvin, paitsi että ei. Sen jälkeen se ei ole toiminut. Poistin sen ja asensin vanhemman version. Päivän, pari meni hyvin. Sitten se halusi päivittää sen vanhan version. Ja taas ei selain toiminut. Eilen jälleen poistin uuden Tuliketun ja asensin vanhan. Ja tänään jälleen se päivitti sen ja se ei toimi edelleenkään. Onneks ei meinaa pää räjähtää sen takia.

Lauantaina huomasin kännykässäni viehettävän piirteen; se oli laittanu kuulokemoodin päälle! Sikäli hieno ele, sillä kännykässäni ei ole ikinä ollut kuulokkeita! Ansku yritti soittaa mulle, mutta mitään ei kuulunut, koska siinä oli "kuulokkeet paikallaan". Jesh. Kumpikin oli huutanut, että "Ei nyt kuulu mitään, mä soitan sulle kohta uudestaan!". No eihän senkään jälkeen kuulunu mitään. Insinööri-Tuukka, tuleva Nokian toivo, sammutti kännykän ja irrotti jopa akun, mutta kuulokkeiden kuva pysyi näytöllä. Eli se siitä. Mutta lauantai-illan aikana se kännykkä sitten päätti, ettei siinä olekaan kuulokkeita ja palautui normaaliksi.

Onneksi ei meinannu pää räjähtää.