Pari viikkoa sitten lauantaina oli enoni 50-vuotisjuhlat. Oli mukava käydä siellä pitkästä aikaa. Jos totta puhutaan, niin olen siellä viimeksi käynyt 8 vuotta sitten. Että ei kauhean paljoa ole pidetty yhteyttä. Mutta nyt asia tuli korjattua ja jäi hyvä mieli.

Juhlien loppupuolella mummoni oli lähdössä miesystävänsä (pappaystävä) kanssa kotiin. Yhtäkkiä tämä mummon mies tuleekin sisälle ja sanoo että mummolla ei ole kaikki kunnossa. Se oli pyörtynyt autoon. Asiastahan kovasti säikähdettiin ja minun porukat sitten lähti viemaan mummoa päivystykseen Viitasaarelle. Sieltä kuitenkin passitettiin kotiin, kun kummempaa syytä ei löytynyt.

Sunnuntaina (muistaakseni) mummo kuitenkin lähti Jyväskylään osastolle. Oli niin kovasti pyörryttänyt. Osastolla mummoa sitten tutkittiin ja lopulta todettiin, että mummolla on rytmihäiriöitä. Hänelle asennettiin tahdistin sitten samantien ja nyt mummo on kotona. Tosin hän tarvitsee tässä pari viikkoa hieman avustusta kotonaan, koska ei voi tehdä mitään vasemmalla kädellään. Tiukkaahan se meinaa vähän olla mummolle, sillä hän ei mielellään ota aina apua vastaan. Onneksi topakka serkkuni on tullut häntä hoitamaan ihan varmaan pariksi viikoksi.

Mutta onneksi ei ollut mummolla mitään sen vakavampaa. Että tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä.

Mummo. <3